Pilates2018-12-04T15:17:06+01:00

Pilates és ideal per donar força i estabilitat a tot el cos de manera equilibrada, en especial al tronc (maluc, abdomen, esquena) davant diferents patologies i com a complement del teu esport favorit. Notaràs els efectes favorables ràpidament.

FORÇA

Si tens una vida molt sedentària, de poc exercici físic, incrementar la teva força et donarà més vitalitat i energia en el dia a dia.

Millorar el teu to muscular

El to muscular és l’estat del múscul en repòs. Si el millores, evitaràs moltes molèsties típiques d’esquena i a la llarga problemes més greus de desequilibris.

ESTABILITAT

Treballa de manera conscient el teu cos donant més estabilitat a les teves parts i articulacions

Esquema corporal

Treballant l’estabilitat milloraràs el teu esquema corporal. Et sentiràs millor col.locat al seure, caminar i fer qualsevol activitat. Això et farà evitar possibles lesions per postures o moviments incorrectes en el teu dia a dia.

RESPIRACIÓ

Els exercicis es coordinen amb la respiració obtenint un doble benefici

Capacitat respiratória

Potser notaràs que tens més capacitat i control respiratori, ja que enfortiràs músculs de la respiració que normalment no treballem en el nostre dia a dia.

FLEXIBILITAT

Treballem l'equilibri entre la força i la flexibilitat traient les rigideses acumulades al cos i prevenint lesions

Equilibri entre flexibilitat, força i estabilitat

Un cos flexible, tonificat i estable és un segur contra les lesions articulars. Et dóna la possibilitat de fer moltes coses i activitats físiques o esportives perquè amb el pilates sempre cuides el teu equilibri.

Prova una classe gratis!

Un treball físic equilibrat

El nostre pilates és un complement perfecte si practiques esports com el running, ciclisme i altres que treballen la potència i la força del cos desigualment. També pels sedentaris que necessiten tonificar i moure’s després d’un dia de feina.

Aquí trobaràs el temps fer els estiraments de les parts del teu cos que més treballen, tonificar les que treballen menys durant el teu esport, mobilitzar les articulacions, i reforçar el centre del teu cos, vital a qualsevol esport. Els resultats seran més equilibri, força i estabilitat.

Milloraràs el teu esquema corporal. Això el pots aplicar al teu dia a dia i el teu esport,  millorant postures i moviments. Així evitaràs lesions i augmentant el rendiment.

 

Testimoni dels alumnes de pilates

[testimonial_view id="4"]