fbpx 43715488

Retirs a la natura2020-03-01T13:43:30+01:00
Temps per tu
Temps per tu Fora de les rutines habituals
El lloc adequat
El lloc adequatEl lloc es important
L'aprenentatge
L'aprenentatgeA la recerca de tu mateix@

Entendre els ritmes i sabiduria que amaga nostre cos. 

Que trobaràs als nostres retirs:

  • Coneixement i reflexió: Sentit, tradició, filosofia i pràctica del ioga.
  • Activitat física suau: asanes, pilates, expressió i moviment.
  • Moments de pau i tranquil.litat a la natura: passejos, meditació a la natura.
  • Tècniques de relaxació, respiració i meditació.
  • Expressió a través del moviment i la veu (alliberament de tensions).
  • Música relaxant en directe.
  • Alimentació saludable.

En els nostres retirs treballem amb la ciència del ioga, les pràctiques habituals del hatha ioga com les asanes i aprofundim en la filosofia del ioga en general, fent èmfasi en la respiració i meditació com la millor eina per descobrir-nos i millorar l’estat de la ment.

Podràs experimentar el teu cos activament però amb suavitat, a través de diferents mètodes com ioga, pilates i moviment lliure i guiat. En moltes d’aquestes tècniques trobaràs que cuidar el cos, és també cuidar la ment. I de fet, que el cos pot ser la porta d’accés al teu interior, per cuidar i millorar el teu estat mental i conèixer-te una mica més.

Ens endinsarem en el fantàstic món de la veu, per ajudar-te a reduir les tensions vocals, expressar-te amb més naturalitat i meditar a través del so.

T’encantaran els moments musicals dels nostres retirs, amb instruments en directe i, si vols, la teva participació a través de la veu o algun altre instrument.

Aprofitem el contacte amb la natura com a contrapunt al ritme viscut a les ciutats, per calmar els sentits i trobar un camí més fàcil cap al nostre interior.

Els retirs són una oportunitat per començar cuidar la salut, a dissoldre bloquejos creats per les experiències del passat acumulades, que donen una visió fixa i limitada del jo i  que no deixen créixer interiorment per fer els canvis que necessitem per ser feliços.

Home o dona, quan acabes els nostres retirs, tornes a casa més carregada d’energia, més motivada per fer canvis positius a la teva vida, començant per introduir petits moments de ioga en la teva rutina diària.

Envia’ns el teu mail i t’anirem informant dels pròxims retirs a mesura que es vagin programant.

RETIRS PROGRAMATS

Al Pirineu grups reduïts de màxim 10 persones

DEMANAR INFORMACIÓ SOBRE ELS RETIRS

Vols estar informat o reservar pels pròxims retirs?

Contactar
Contactar