fbpx
Retir ioga a la natura-Pirineus estiu 20192019-06-19T10:21:24+01:00

Retir de ioga estiu 2019 als Pirineus de Lleida 

RETIR DE IOGA «PATANJALI»

Un cap de setmana de divendres a diumenge ben complert amb activitats de ioga i natura en un entorn relaxat al Pallars Sobirà, als Pirineus de Lleida.

En aquest retir:

Practicarem Hatha ioga, amb tècniques i una filosofia per cuidar-te i créixer en cos i ment, per assolir un estat intern de presència, d’equilibri i de benestar. Coneixerem postures tradicionals físiques aptes per tothom que ajuden a tenir bona salut, el pranayama en relació a conceptes com la respiració i l’energia; la relaxació dins el ioga i la meditació com aspecte essencial del ioga.

Ensenyem sobre el ioga de Patanjali, conegut com l’asthanga ioga de Patanjali, un dels màxims exponents de la filosofia del ioga.

Tindrem a més a més una sessió especial de relaxació i alliberament de tensions i podrem sentir en directa música amb guitarra i harmonium, participant qui vulgui de cantar alguns mantres.

Des del contingut teòric, ens concentrarem en parlar del ioga de Patanjali. Ell va ser un savi del segle IV a.c., erudit del ioga, la gramàtica i l’ayurveda. En ioga se’l considera un dels màxims exponents per entendre la filosofia del ioga. Dona un suport teòric molt important a la nostra pràctica, especialment en els aspectes del treball intern, l’actitud, els hàbits i la meditació. El seu ioga es coneix com l’asthanga ioga de Patanjali. El seu ioga tracta aspectes tan importants com el sentit del ioga amb una visió integrada, la constància en la pràctica, el desapego, els estats de la ment, la relació psico somàtica, el camí cap a l’equilibri i l’autoconeixement i molts altres aspectes importants.

Imparteix el recés:

  • Joan Carles López Marín. Professor de ioga format a Kaivalydhama Yoga Institute of India. En els seus viatges a la India també a rebut formació d’altres mestres de la India com Dr. Bhole en Anubhava ioga. Master en Sofrologia Caycediana.
  • Sandra Pujols: professora de cant especialitzada en la tècnica EVT, llicenciada en composició musical al conservatori de l’Haia (Països Baixos), i formada en dansa clàssica i contemporània al Centre de Dansa Laura Esteve

Detalls pels participants

Data del retir: Per concretar. Podeu contactar-nos per afegir-vos a la llista. Podeu indicar dates que us van bé per fer retirs.

Arribada del grup: Durant el divendres tarda per la recepció. Aviseu si arribeu més tard.

El lloc

El retir el farem en plena natura del Pallars Sobirà en un poble petit i rural anomenat Rodés. Aquí tindrem a la nostra disposició una sala de ioga de construcció ecològica fabricada amb fusta i parets de fang amb representacions molt boniques del ioga, entre les quals destaca una tallada en fusta de Patanjali, i amb passejades a la natura.

Trobareu aquí una aplicació pràctica en la gestió de l’estrès, la millora del benestar i l’autoconeixement. Al ser un grup petit, el contingut del curs s’adapta en gran mesura als interessos i necessitats dels participants.

L’allotjament:

  • Albergue rural Casa Canelo, al Poble de Rodés (Rialp), al Pallars Sobirà (Lleida). Espai agradable i acollidor, habitacions amb lliteres.
  • Si alguna persona vol allotjament individual, podem contractar els apartaments rurals a “Lo paller del coc” al poble del costat, Surp. El preu del retir s’incrementaria amb la diferencia de cost entre l’alberg i els apartaments.

Com arribar:

La distància aproximada és 3 hores des de Barcelona o Tarragona més les parades que vulgueu fer. Per arribar, podeu seguir les indicacions del google maps escrivint: «Rodés, Lérida».

Cost del retir: 250€

Inclou: Grup limitat a 10 participants, estancia i àpats de divendres a diumenge (dinar no inclòs), acompanyament a la natura i curs de ioga:

Per fer reserva i pagament:

  • Feu la sol.licitud emplenant el formulari d’aquesta pàgina, indicant les vostres dades (nom i telèfon) i que vols participar en el retir.
  • Comprovades les places lliures, us donarem confirmació perque feu l’ingrés de reserva al número de compte de YogaOm Vilanova, ES59 2100 0043 9001 0131 6051, d’una reserva de 90€. Teniu 48 hores per fer la reserva i enviar un mail a yogaomvilanova@gmail.com indicant que ja heu fet aquest tramit. Si no l’heu fet llavors, heu de tornar a solicitar plaça.
  • La resta del retir el pagueu el dia que comença del retir.

Si pel 21 de juny no hi ha un grup mínim per fer el retir, us retornarem íntegrament les reserves. Per qualsevol altre motiu vostre, les reserves són retornables fins 15 dies abans del retir.

Recomanació important: Fer les reserves com abans millor perquè ens guardin les places a l’allotjament rural.

ALTRES INFORMACIONS

Què cal portar: Què heu d’avisar abans de venir:
·         Tovallola i sabó per us personal

·         Banyador per  anar al llac

·         Una manteta o tovallola per asseure’ns i estirar-nos a la muntanya i el llac.

·         Repel·lent d’insectes i mosquits

·         Una jaqueta per si refresca a la nit

·         Problemes de salut actuals d’ordre físic o mental

·         Si preneu medicació

·         Intoleràncies alimentàries i al·lèrgies

·         Allò que considereu necessari

 PROGRAMA DEL RECÉS DE IOGA A LA NATURA: RODÉS JULIOL 2019 (PIRINEU DE LLEIDA)

Si al mòbil no es veu clar, us el podem enviar en pdf per mail si el demaneu.

DIVENDRES 19 DISSABTE 20 DIUMENGE 21
8-9.30 Pràctica Hatha ioga Pràctica Hatha ioga
9.30-10.30 Esmorzar i temps personal. Esmorzar i temps personal
10.30-13.30 NATURA

·         Passeig fins al rierol de Rodés amb meditació del silenci CRS

·         Asthanga ioga de Patánjali

·         Meditació

SALA ECOLÒGICA

·         Asthanga ioga de Patánjali

·         Meditació

·         Descans i pica pica

·         Mantres: Guitarra i Harmonium

·         Relaxació

·         Dubtes i aclariments

·         Tancament

13.30 Dinar Recollir maletes
14 Descans LLAC DE LA GUINGUETA

·         Sortida al llac de tornada (45’)

·         Arribada i bany

15.30 ·         Dinar al restaurant del llac.

·         Temps d’esbarjo

·         Tornada cap a casa

16 SALA ECOLÒGICA

·         Automassatge alliberador de cuirasses

·         Asthanga ioga de Patánjali

·         Hatha yoga

18-20 Recepció i Benvinguda
20h SALA ECOLÒGICA

·         Presentació del Retir

·         Automassatge de Qigong

SOPAR Sopar 21h Sopar 20.30h
TROBADA

FINS LES 22.30

22h SALA ECOLÒGICA

·         Meditació

21.30 SALA ECOLÒGICA

·         Mantres: Guitarra i Harmonium

PER FER LA RESERVA O DEMANAR INFORMACIÓ:

Pots trobar-nos a:
Menéndez y Pelayo, 66
08800 | Vilanova i la Geltrú
Tel. 615 022 765

Nom

Email

Telèfon

Missatge, consulta o motiu