fbpx 43715488
Pilates2019-11-25T11:17:38+01:00

Pilates és ideal per donar força i estabilitat a tot el cos de manera equilibrada, en especial al tronc (maluc, abdomen, esquena) davant diferents patologies i com a complement del teu esport favorit. Notaràs els efectes favorables ràpidament.

FORÇA

Si tens una vida molt sedentària, de poc exercici físic, incrementar la teva força et donarà més vitalitat i energia en el dia a dia.

Millorar el teu to muscular

El to muscular és l’estat del múscul en repòs. Si el millores, evitaràs moltes molèsties típiques d’esquena i a la llarga problemes més greus de desequilibris.

ESTABILITAT

Treballa de manera conscient el teu cos donant més estabilitat a les teves parts i articulacions

Esquema corporal

Treballant l’estabilitat milloraràs el teu esquema corporal. Et sentiràs millor col.locat al seure, caminar i fer qualsevol activitat. Això et farà evitar possibles lesions per postures o moviments incorrectes en el teu dia a dia.

RESPIRACIÓ

Els exercicis es coordinen amb la respiració obtenint un doble benefici

Capacitat respiratória

Potser notaràs que tens més capacitat i control respiratori, ja que enfortiràs músculs de la respiració que normalment no treballem en el nostre dia a dia.

FLEXIBILITAT

Treballem l'equilibri entre la força i la flexibilitat traient les rigideses acumulades al cos i prevenint lesions

Equilibri entre flexibilitat, força i estabilitat

Un cos flexible, tonificat i estable és un segur contra les lesions articulars. Et dóna la possibilitat de fer moltes coses i activitats físiques o esportives perquè amb el pilates sempre cuides el teu equilibri.

El nostre pilates és un complement perfecte si practiques esports com el running, ciclisme i altres que treballen la potència i la força del cos desigualment. També pels sedentaris que necessiten tonificar i moure’s després d’un dia de feina.

Aquí trobaràs el temps fer els estiraments de les parts del teu cos que més treballen, tonificar les que treballen menys durant el teu esport, mobilitzar les articulacions, i reforçar el centre del teu cos, vital a qualsevol esport. Els resultats seran més equilibri, força i estabilitat.

Milloraràs el teu esquema corporal. Això el pots aplicar al teu dia a dia i el teu esport,  millorant postures i moviments. Així evitaràs lesions i augmentant el rendiment.

 

Prova una classe gratis!

Testimoni dels alumnes de pilates

Y.B.

Practico Pilates. Em vaig apuntar a pilates buscant millora física i reduir molèsties. En general, la pràctica del Pilates em proporciona un equilibri físic que al meu dia a dia era molt difícil d’aconseguir. Això fa que em trobi millor, especialment actiu i despert mentalment. Em fa sentir bé amb mi mateix i, clarament, elimina molèsties i em connecta amb mi mateix.

Recomano YogaOm  Vilanova per la familiaritat, entorn reduït i relaxat, la bona energia, bon ambient i tranquil.litat. També per la flexibilitat d’horaris i la bona relació amb el professor, Joan Carles.

S.U.

Practico Pilates. Si voy a pilates regularmente, me encuentro más a gusto conmigo misma, controlo mi peso, estoy más predispuesta a la actividad diaria de mi trabajo.Mi práctica aquí me ha dado mejor conocimiento de mi cuerpo, métodos de fortalecimiento de mi espalda y la reflexión sobre mis dolencias. Si voy a pilates regularmente, me encuentro más a gusto conmigo misma, controlo mi peso y estoy más predispuesta a la actividad diaria de mi trabajo.

Recomiendo YogaOm Vilanova por el buen ambiente entre los alumnos y con el profesor Juan Carlos, su profesionalidad y buen conocimiento de las actividades. Muy buen trato personal.

N.T.

Practico Pilates. Mis objetivos eran mejorar mi estado físico y mental. Fortalecer espalda y mejora. Los he conseguido. Mi estado de ánimo es mejor y tengo menos problemas de espada. Además, he encontrado otros beneficios, como el conocimiento de mis posibilidades y límites en el ejercicio, hacer un trabajo cuerpo-mente, ser consciente de mi misma y no hacer ejercicio sin pensar en las consecuencias negativas del esfuerzo.

Recomiendo YogaOm Vilanova por las clases dirigidas muy personalizadas, el buen ambiente y los grupos reducidos.

F.U.

Practico Yoga y Pilates. Lo hago para mantener el cuerpo activo, tonificar, estirar, flexibilizar un poco y reducir molestias de espalda. Me siento más ágil y activa y el yoga me relaja.

Recomiendo YogaOm Vilanova porque las clases me gustan bastante. También el poder combinar yoga y pilates, y poder recuperar las clases.

N.J.

Practico Yoga y Pilates. Me ayuda a reducir molestias, fortalecer la espalda y ganar flexibilidad. Me ha dado beneficios sobre la respiración y el tener más consciencia de mi cuerpo. Cuando lo practico me siento más ágil y no me duele la espalda.

Recomiendo YogaOm Vilanova por la atención personalizada que da el centro.

N.H.

Practico Yoga y Pilates. Me apunté buscando bienestar, mejor estado físico y mental, aprender a relajar y calmar la mente. Básicamente todos. La práctica aquí me ha ayudado a conseguirlo, además darme mejora mental. He aprendido también a respirar mejor, saber evadirme de situaciones de estrés y controlarlas mejor.

Recomiendo la práctica en YogaOm Vilanova por la paz y el bienestar que me aporta.