Cargando Eventos

Retir de ioga a la natura- Pirineu de Lleida – Juliol 5-7 de 2019

Ja teniu preparat el retir de ioga a la natura dels Pirineus de Lleida, al Pallars Sobirà.

Un cap de setmana ple de ioga i ben complert amb activitats i natura en un entorn relaxat al Pallars Sobirà, als Pirineus de Lleida.

Que farem en aquest retir:

Practicarem Hatha ioga, amb tècniques i una filosofia per cuidar-te i créixer en cos i ment, per assolir un estat intern de presència, d’equilibri i de benestar. Coneixerem postures tradicionals físiques aptes per tothom que ajuden a tenir bona salut, el pranayama en relació a conceptes com la respiració i l’energia; la relaxació dins el ioga i la meditació com aspecte essencial del ioga.

També practicarem auto massatge alliberador de cuirasses, tindrem música en directe amb guitarra i harmonium i qui vulgui podrà participar en el cant d’alguns mantres.

Ensenyem sobre el ioga de Patanjali, conegut com asthanga ioga de Patanjali, un dels màxims exponents de la filosofia del ioga.

Podrem sentir música amb guitarra i harmonium en directe i participar si volem d’alguns mantres.

I tot ho farem en plena natura, amb menjar ovo-lacteo -vegetarià, en un poble petit i rural, una la sala de ioga ecològica fabricada amb fusta i parets de fang amb representacions molt boniques del ioga, entre les quals destaca una tallada en fusta de Patanjali, i amb passejades a la natura.

Explicarem sobre l’anomenat ioga de la ment, el ioga del savi Patanjali.Practicarme Hatha ioga, amb asanes, pranayama i meditació, basat aquí en la tradició de l’escola tradicional de la India, Kaivalyadhama, i la mirada profunda de l’Anubhava ioga del Dr Bhole.

Trobareu aquí una aplicació pràctica en la gestió de l’estrès, la millora del benestar i l’autoconeixement. Per ser un grup petit, el curs s’adapta en gran mesura als interessos i necessitats dels participants.

Teniu tota la informació del retir i com fer la reserva a la web de yogaomvilanova a la següent adreça escrita en negrita:

 

P

Share Button