Cargando Eventos

Curs teòric i pràctic sobre l’estrès per ajudar a reduir ho i observar amb serenitat el present, passat i futur reforçant el benestar.

Del 10 al 31 de maig

Aprèn a reconèixer l’estrès, respirar, relaxar-te i concentrar-te millor, connectar amb l’estat del cos i la ment, reforçar el positiu, viure el passat positiu i el futur amb serenitat i fer-te més conscient dels teus valors i capacitats necessàries pel teu benestar.

L’ESTRÈS

La vida està plena de situacions que moltes vegades ens superen. De vegades són grans

esdeveniments que alteren el nostre equilibri mental o emocional, afectant també a la salut del nostre cos i el nostre entorn més proper. Moltes vegades són petites coses del dia a dia que es van repetint desgastant la nostra capacitat de resistència. Tot plegat, és aquest estrès que tots coneixem i que pot generar tot tipus de desequilibris i malalties a curt o llarg termini, i que fan la nostra vida més difícil de tirar endavant.

En aquest curs vull compartí amb tu com funciona l’estrès, com ens afecta i ensenyar-te algunes estratègies i tècniques per millorar. Ho faré des de la meva experiència com a persona, com a professor de ioga i com a sofròleg.

LA SOFROLOGIA

La Sofrologia és un mètode ben conegut a molts països d’Europa, i amb molt d’èxit a països com França o Bèlgica. Té un total de 40 escoles arreu d’Europa. El va desenvolupar el Doctor en Psiquatria Alfonso Caycedo.

Amb una bona base teòrica sobre com funciona i ens afecta l’estrès, les tècniques de sofrologia t’ofereix un aprenentatge fàcil, científic i estructurat, per tal començar a cuidar-te i assolir un estat físic i mental més saludable.

Està clar que si tu et trobes bé, això afectarà positivament al teu entorn, sigui familiar social o laboral.


EL CURS DE GESTIÓ DE L’ESTRÈS I EL BENESTAR

El curs inclou apunts i tècniques gravades.

Aprèn a reduir l’estrès i trobar-te millor

En una sèrie de presentacions ben dissenyades i professionals, el curs inclou les explicacions necessàries perquè entenguis què és l’estrès i les seves conseqüències. Això t’ajudarà a entendre el perquè del teu malestar en relació a l’estrès i la necessitat de recuperar el teu espai de calma i benestar per trobar-te millor.

A la pràctica, a través d’un conjunt de tècniques físiques i mentals molt fàcils d’aprendre, basades en mètodes comprovats per molts practicants, aconseguiràs reduir l’estrès i aprendre a deixar anar les tensions acumulades, reforçants les sensacions positives que et fan sentir bé. Podràs treballar amb tècniques per millorar la reva relació amb el teu present, passat, futur i valors.

Beneficis:

Són molts i els trobaràs en tots els aspectes de la teva vida  (personal, familiar, social, laboral). Si vols saber millor com pot ajudar-te, pots trucar i t’informaré gratuïtament. Aquest poden ser alguns dels beneficis:

 • Relaxar-te fàcilment.
 • Respirar millor.
 • Dormir millor.
 • Aprendre a veure les coses amb més positivisme.
 • Reduir tensions i sensacions de malestar.
 • Recuperar energia, vitalitat, ganes de fer les teves coses.
 • Assolir i tenir cura d’una ment més serena i tranquil.
 • Augment del benestar per a tu i els teus.
 • Reducció o eliminació de problemes psico somàtics relacionats amb l’estrès (poden ser molts com insomni, alteració de l’apetit, irritació, alteració emocional i mental, acidesa, problemes digestius, cansament generalitzat, apatia, etc.).

Duració del curs:

 • 10 hores.
 • 4 divendres tarda de 18 a 20.30h

Inscripció i preu del curs:

Solicitud per inscriure’s al curs a través del formulari de la web o directament a yogaomvilanova@gmail.com.

120€. Inscripcions (20€) fins al dia 1/05.

110€ fent reserva (20€) abans del 26/04.

Reserva no retornable excepte per cancel.lació del curs per part del centre.

La resta del pagament del curs es pot fer abans o al començament del curs.

 

 

LINKS: 

 CONTINGUTS DEL CURS 

 RESERVES I INFORMACIÓ

 

 

 

Consulteu la web per altres dates o ens podeu escriure al nostre mail: yogaomvilanova@gmail.com

Share Button