Cargando Eventos

Desenvolupa una mirada més relaxada, serena i positiva.

QUE APRENS EN AQUEST CURS?

  1. LA RESPIRACIÓ: La respiració ens acompanya d’ençà que naixem fins que morim. És l’eina més utilitzada en els innumerables mètodes que existeixen per estabilitzar i calmar la ment. El ioga tradicionalment diu que és el pont entre el cos i la ment i que pel control de la respiració, s’aconsegueix influir positivament sobre els dos, cos i ment. En aquest curs treballarem amb la respiració conscient i algunes tècniques tradicionals i assequibles del ioga per ajudar-nos a trobar el nostre equilibri i facilitar l’aproximació al procés de la meditació.
  2. LA MEDITACIÓ, que és la capacitat de mantenir una actitud present i una ment serena, concentrada i estable. En aquest curs anirem explicant i practicant els aspectes necessaris per introduir-nos a la meditació. Aquest procés ens ajudarà també a treballar sobre l’habilitat de concentrar la nostra atenció, calmar la ment. Aprendre a relaxar-nos, escoltar-nos i entendre’ns a través d’aquestes tècniques, te innumerables beneficis per nosaltres i la nostra salut intergral.

COM ÉS AQUEST CURS?

En aquest curs fem servir aspectes teòrics i tècniques i de Ioga respecte a la respiració i la meditació per aprendre a relaxar-te, respirar i calmar la ment, aprenent la naturalitat d’estar i sentir-te a tu mateix@.

 

_____________________________________________

DURACIÓ DEL CURS:

Del 25 d’abril al 20 de juny. Un total de 9 sessions.

HORARIS:

Els dijous: Respiració i Meditació en el ioga, de 18-19h

_________________________________________________

PREU I CONTINGUTS DEL CURS (Pagament únic)

1 dia per setmana. 9 sessions:

70€/abril i maig.

Vols fer el  curs més complert? 

  • SOFROLOGÍA +RESPIRACIÓ I MEDITACIÓ: Un total de 18 sessions. 100€/abril i maig
  • Alumnes del centre: 30-40% descompte, segons quota sobre tarifa normal.

PLAZAS LIMITADAS!!!

 

Vols ser alumne de Centre YogaOm Vilanova o fer aquest curs?

Informa’t!

 

Share Button