Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

En aquest curs aprenem a conèixer millor el nostre estat, a disminuir l’estrès amb tècniques per relaxar-nos, calmar la ment i reforçar la vivència positiva.

9 de marzo, de 10-13 i 15-18h matí i tarda.

10 de marzo de 10-13h matí.

Aprèn a reconèixer l’estrès, respirar, relaxar-te i concentrar-te millor, connectar amb l’estat del cos i la ment, reforçar el positiu, viure el passat positiu i el futur amb serenitat i fer-te més conscient dels teus valors i capacitats necessàries pel teu benestar.

Preu: 120€. Amb resums i tècniques gravades.

Reserva: 20€. Reserva retornable fins 7 dies abans de curs.

QUE ÉS L’ESTRÈS

La vida està plena de situacions que moltes vegades ens superen. De vegades són grans

esdeveniments que alteren el nostre equil.libri mental o emocional, afectant també a la salut del nostre cos i el nostre entorn més proper. Moltes vegades són petites coses del dia a dia que es van repetint i redueixen la nostra capacitat de resistència. Tot plegat, és aquest estrès que tots coneixem i que pot generar tot tipus de desequilibris i malalties a curt o llarg termini, i que fan la nostra vida més difícil de tirar endavant.

 

QUÉ ÈS LA SOFROLOGIA

La Sofrologia és un mètode ben conegut a molts països d’Europa, i amb molt d’èxit a països com França o Bèlgica. Té un total de 40 escoles arreu d’Europa. El va desenvolupar el Doctor en Psiquiatria Alfonso Caycedo.

Amb una bona base teòrica sobre com funciona i ens afecta l’estrès, les tècniques de sofrologia t’ofereixen un aprenentatge fàcil, científic i estructurat, per tal començar a cuidar-te i assolir un estat físic i mental més saludable.

Està clar que si tu et trobes bé, això afectarà positivament al teu entorn, sigui familiar social o laboral.


QUÈ ÉS EL CURS DE GESTIÓ DE L’ESTRÈS I EL BENESTAR

En primer lloc, aprèn a reduir l’estrès i trobar-te millor

En una sèrie de presentacions ben dissenyades i professionals, el curs inclou les explicacions necessàries perquè entenguis què és l’estrès i les seves conseqüències. Això t’ajuda a entendre el perquè del teu malestar en relació a l’estrès i la necessitat de recuperar el teu espai de calma i benestar per trobar-te millor.

A la pràctica, a través d’un conjunt de tècniques físiques i mentals molt fàcils d’aprendre, basades en mètodes comprovats per molts practicants, aconseguiràs reduir l’estrès i aprendre a deixar anar les tensions acumulades, reforçants les sensacions positives que et fan sentir bé.

Després del curs

En aquest curs pots aprendre les tècniques per treballar el teu present. A més, podràs treballar amb tècniques sobre passat, futur i valors.

Beneficis:

Són innumerables i els trobaràs en tots els aspectes de la teva vida  (personal, familiar, social, laboral). Si vols saber millor com pot ajudar-te, pots trucar i informar-te gratuïtament. Aquest poden ser alguns dels beneficis:

  • Relaxar-te fàcilment.
  • Respirar millor.
  • Dormir millor.
  • Aprendre a veure les coses amb més positivisme.
  • Reduir tensions i sensacions de malestar.
  • Recuperar energia, vitalitat, ganes de fer les teves coses.
  • Assolir i tenir cura d’una ment més serena i tranquil.
  • Augment del benestar per a tu i els teus.
  • Reducció o eliminació de problemes psicosomatics relacionats amb l’estrès (poden ser molts com insomni, alteració de l’apetit, irritació, alteració emocional i mental, acidesa, problemes digestius, cansament generalitzat, apatia, etc.).

 

LINKS: 

 CONTINGUTS DEL CURS 

 RESERVES I INFORMACIÓ

Consulteu la web per altres dates o ens podeu escriure al nostre mail: yogaomvilanova@gmail.com

 

PLACES LIMITADES!!