fbpx
Cursos i Tallers2019-10-08T12:31:35+01:00

PROGRAMACIÓ DELS TALLERS

YogaOm Vilanova programa una sèrie de tallers que podeu veure aquí i més que anirem publicant al llarg de l’any. D’aquests poden sortir cursos de més profunditat, sempre que hi hagi un interès explícit per un  mínim de participants. Llavors, us agrairem que ens feu saber els tallers que us interessen i si en voleu aprofundir.

Algunes dates poden canviar durant l’any. Si demanes estar informat d’un taller o curs en particular, t’avisarem quan l’anem a fer i de qualsevol canvi en la data programada.

Benvinguts a – l’espai SatSang – de YogaOm Vilanova

Què és espai SatSang A YogaOm Vilanova?

«Satsang» és un concepte de la tradició del ioga. Es refereix a les ensenyances que imparteix el mestre per apropar-lo al coneixement de la veritat del tema que tracta.

Amb aquesta idea, «espai satsang» abraça a YogaOm Vilanova els tallers i cursos que oferim per aprofundir en el creixement personal amb ioga i sofrologia, més enllà de les sessions pràctiques habituals.

Què et volem oferir?

  • Conèixer millor la tradició del ioga i treure’n el benefici.
  • Conèixer el mètode de la Sofrologia i treure’n el benefici.
  • Tenir cura i millorar la teva salut.
  • Coneixement personal.
  • Augment del teu benestar intern.
  • Què amb el teu benestar i autoconeixement, tinguis l’opció d’aportar quelcom positiu al teu entorn.

Programació:

A Vilanova i la Geltrú: A la sala YogaOm Vilanova programa una sèrie de tallers que podeu veure aquí i més que anirem publicant al llarg de l’any. D’aquests poden sortir cursos de més profunditat, sempre que hi hagi un interès explícit per un  mínim de participants. Llavors, us agrairem que ens feu saber els tallers que us interessen i si en voleu aprofundir.

Retirs a la natura: Una o dues vegades a l’any, organitzem algun retir a la natura per tenir el temps, llarg i extens, per tractar els temes escollits, fer pràctiques de ioga, i relaxar-nos i gaudir en contacte més pròxim a la mare terra. Pots saber més sobre la dinàmica dels nostres retirs a la pàgina corresponent de la nostra web: Retirs a la natura

Vols reservar per un taller o estar informat de pròxims esdeveniments?

Millor reservar amb temps. NO cal donar cap paga i senyal. Quan estiguem més pròxims a la data de l’event, nosaltres t’ho recordarem per si vols confirmar la reserva  cancel.lar-la. 

Pots trobar-nos a:
Menéndez y Pelayo, 66
08800 | Vilanova i la Geltrú
Tel. 615 022 765

Nom

Email

Telèfon

Missatge, consulta o motiu